FOTO: Polícia hľadá tohto muža - objavil sa v prípadoch finančných podvodov

20.9.2018

Zdroj: PZ SR

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II vyšetrujú okolnosti majetkovej trestnej činnosti, ku ktorej došlo najmä v druhom bratislavskom okrese. V tejto súvislosti policajti pátrajú po totožnosti doposiaľ neznámeho muža na fotografiách, ktorý by svojimi informáciami mohol napomôcť k náležitému objasneniu viacerých skutkov.

"Doposiaľ neznámy páchateľ pod zámienkou predaja motorového vozidla alebo motocykla vylákal občanov Českej republiky na stretnutie, ktoré sa uskutočnilo na území ČR (Morava). Následne sa páchateľ spolu s poškodenými a ich motorovým vozidlom presunul do Bratislavy. V okolí nemocnice v mestskej časti Bratislava Ružinov im uviedol, že zabezpečí zámenu českej koruny na eurá. Poškodení mu takto odovzdali finančnú hotovosť, ktorá im bola následne odcudzená. Podľa doterajších informácií sa má doposiaľ neznámy páchateľ trestnej činnosti s rovnakým modusom operandi dopúšťať aj na Limbovej ulici,  v okolí nemocnice Kramáre, ako  aj v okolitých susedných štátoch," uviedla k prípadu Krajská policajná hovorkyňa Lucia Miháliková.

Zdroj: PZ SR

​"Akékoľvek informácie k totožnosti tejto osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158 prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodala Miháliková. 

(ts, foto: PZ SR)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie