FOTO: V parku JAMA si včera dali večernú akciu nadšenci do inline športov

11.8.2018

Zdroj: Park JAMA

Páčil sa vám článok?

Aj keď park JAMA na rohu ulice Odbojárov a Kalinčiakovej je počas leta oficiálne otvorený od 6,00 hod. ráno do 22,00 hod. večer, tak najviac ľudí doň chodí ráno behať a cvičiť, poobede či podvečer relaxovať. A v piatok tu bolo najrušnejšie netradične až po zotmení, nakoľko sa tu konala akcia Bratislava Inline 2018, ktorej sa zúčastnili milovníci kolieskových korčúl, kolobežiek, bicyklov, ale aj skateboardov.

Pre všetkých, ktorí milujú inline športy bol v parku JAMA pripravený skvelý program, ktorý vyvrcholil večernou jazda na kolieskových korčuliach, bicykloch, kolobežkách či skateboardoch. "Som rád, že ľudia vdýchli tomuto novému priestoru život," povedal na margo včerajšej večernej akcie starosta Nového Mesta Rudolf Kusý, ktorý fotografiu z podujatia zdieľal aj na svojej sociálnej sieti.

Zdroj: FB Park Jama

Následne sa pod ňou rozvinula diskusia a návštevníci parku mu vyčítali napríklad to, že v parku je málo lavičiek, ktoré by boli situované v tieni. "Verím, že v tieto extrémne horúce dni to v parku nie je dokonalé. Tieň bude postupne pribúdať, ako budú dorastať stromy. Musíme byť trochu trpezliví a dať im trochu času," ubezpečoval nespokojné dámy starosta, ktorý vraví, že ľudia sa v ňom najčastejšie venujú behu, korčuľovaniu, cvičeniu na fitnes strojoch či obyčajnému ležaniu v tráve, sedeniu na lavičkách či pri jazierku... "Možností je veľa a priznám sa, hoci som častý návštevník parku, tak prázdny som ho ešte nevidel."

O parku JAMA sme písali aj TU.

(ars, foto: FB Park JAMA)

Páčil sa vám článok?