VIDEO: Neuveriteľná arogancia vodiča - pozrite sa, ako vošiel do kruhovej križovatky!

31.7.2018

Zdroj: YouTube

Páčil sa vám článok?

Drzosť a arogancia niektorých vodičov presahuje všetky medze. Na stránke Youtube sa objavilo video, ktoré bolo urobené včera ráno na kruhovej križovatke vo Vajnoroch. Vodič osobného automobilu Chevrolet Camaro bielej farby ignoroval dopravné predpisy a nielenže prešiel do protismeru, ale aj ohrozil ostatných účastníkov cestnej premávky. Zostáva len veriť, že video čoskoro uvidia aj policajti a udelia bezohľadnému vodičovi patričnú pokutu...

Na kruhovej križovatke, ktorá sa nachádza vo Vajnoroch, býva intenzívny dopravný ruch počas celého dňa. Na ulici Pri starom letisku, ktorá smeruje do centra Vajnôr, sa tak zvyknú pred križovatkou tvoriť kolóny. Jednému z vodičov sa pravdepodobne nechcelo stáť v rade vozidiel, a tak prešiel do protismeru a do kruhovej križovatky vošiel takýmto spôsobom:

Viacero motoristov, ktorí si spomínané video pozreli na facebookovej stránke Vajnorčanov, naň upozornilo aj políciu a nakoľko v záberoch dobre vidno aj evidenčné číslo vozidla, tak by pre jej príslušníkov nemal byť problém vypátrať vodiča a za porušenie dopravných predpisov ho aj dodatočne sankcionovať.

(ars, foto a video: Youtube) 

Páčil sa vám článok?