FOTO: Nepoznáte túto ženu? Mohla by polícii pomôcť objasniť zmiznutie peňaženky...

20.7.2018

Zdroj: Google Maps

Páčil sa vám článok?

Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II objasňujú okolnosti priestupku, ku ktorému došlo dňa 17.07.2018 na Galvániho ulici v Bratislave. Neodovzdaním nájdenej peňaženky jej majiteľovi resp. polícii, sa doposiaľ neznámy páchateľ dopustil priestupku. V tejto súvislosti policajti pátrajú po totožnosti osoby na priložených záberoch.

"Doposiaľ neznámy páchateľ v priestoroch trafiky na uvedenej ulici našiel peňaženku s obsahom osobných dokladov, pričom ju neodovzdal na Policajnom oddelení ani nevrátil majiteľovi. Týmto konaním sa páchateľ v súlade s ustanoveniami zákona o priestupkoch dopustil spáchania priestupku. V súvislosti s objasňovaním tohto skutku policajti pátrajú aj po totožnosti doposiaľ neznámej ženy na priložených kamerových záberoch, ktorá by svojimi vedomosťami mohla napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku," informoval Bratislavské noviny krajský policajný hovorca Mgr. Michal Szeiff.

Zdroj: PZ SR

​"Akékoľvek informácie k totožnosti tejto osoby na priložených fotografiách, k jej súčasnému pohybu alebo pobytu nám občania môžu oznámiť na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na  ktoromkoľvek policajnom oddelení," dodal Szeiff.

(ars, foto: Google Maps, PZ SR)

 

Páčil sa vám článok?