Na Dni Petržalky dnes budú vystupovať Inekafe, Tublatanka či speváčka Kate Ryan

16.6.2018

Zdroj: koláž abn

Páčil sa vám článok?

Bohatý hudobný program, zónu ľudových tradícií i novodobých remesiel, burzu kníh i tvorivé dielne ponúkajú v sobotu Dni Petržalky na dostihovej dráhe v Bratislave. Podujatie pripravili pri príležitosti 740. výročia odovzdania územia Petržalky bratislavskej kapitule. Informuje o tom mestská časť na svojom webe.

Návštevníkov na dostihovej dráhe čaká prezentácia ľudových tradícií a remesiel, novodobých remesiel a "handmade" výrobkov. Nechýba ani petržalská burza kníh či súťaž o najkrajšieho petržalského psieho kríženca. Pripravený je aj program pre najmenších i najstarších, výtvarný ateliér, najväčšia galéria portrétov Petržalčanov pod holým nebom, maľovanie či tvorba totemov z krabíc. Maľovať sa bude aj na tvár a atrakciou má byť aj mobilné planetárium. Deti i dospelí sa môžu tešiť aj na divadelné predstavenia, hudobné vystúpenia či tančiareň.

Galaprogram tohtoročných Dní Petržalky bude trvať od 14.00 h do takmer polnoci. Návštevníkom sa v rámci neho predstaví Blue Zodiac (14:00 h), Števo Gajdoš trio (14:45 h), Arzén (15:35 h), Samuel Tomeček & band (16:55 h), Modus Memory (18:15 h), Inekafe (19:40 h), Kate Ryan (21:25 h) a Tublatanka (22:50 h).

(TASR, koláž abn)

Páčil sa vám článok?