Dráma na Obchodnej: Cudzinec je po kopanci do hlavy v kritickom stave

27.5.2018
Polícia

Zdroj: archív

Páčil sa vám článok?

V priebehu piatkovej noci začuli policajti v skorých ranných hodinách počas hliadkovania v meste v blízkosti Obchodnej ulice hlasný ženský krik. Po príchode na miesto našli muža, ktorý bol podľa slov viacerých svedkov fyzicky napadnutý.

Na základe opisu svedkov policajti následne zadržali 28-ročného muža, ktorého eskortovali na oddelenie. Zranenému,  ktorý sa v čase príchodu hliadky nachádzal v bezvedomí, policajti poskytli až do príchodu sanitky potrebnú prvú pomoc.

"Následne bol muž prevezený do jednej z bratislavských nemocníc," informoval nás policajný hovorca Michal Szeiff.

Ide o približne 36-ročného muža, ktorý utŕžil silné údery do hlavy. "Momentálne muž leží v nemocnici v kritickom stave v umelom spánku, mal rozsiahle krvácanie do mozgu," povedala hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Eva Kliská.

"Dostal do hlavy riadny kopanec, len jeden. Spadol na zem a nehýbal sa," povedal pre portál topky.sk svedok bitky. Zranený muž podľa portálu pochádza pravdepodobne z Filipín a mal mať rozsiahle krvácanie do mozgu.

V tejto súvislosti začal policajný  vyšetrovateľ trestné stíhanie vo veci trestného činu ublíženia na zdraví v súbehu s trestným činom výtržníctva.

(TS)

Páčil sa vám článok?