VIDEO: Bude Slovan v Bratislave po zápase s Bardejovom oslavovať zisk ženského futbalového titulu?

26.5.2018
Súboj posledného kola rozhodne o majsterkách ženskej ligy

Zdroj: Ahoj Bardejov

Páčil sa vám článok?

V I. futbalovej lige žien je na tento víkend naplánované posledné kolo sezóny 2017/2018. NŠK svoje premiérové účinkovanie v najvyššej súťaži zavŕšil už dnes na pôde Tatrana Prešov, kde však len remizoval 1:1 a klesol na konečné 6. miesto v tabuľke. Vrcholom celého ročníka bude priamy súboj o majstrovskú trofej, v ktorom sa v nedeľu 27.mája o 11,00 h na štadióne Rapidu v bratislavskom Prievoze stretnú kluby ŠK Slovan a Partizán Bardejov.

V minulotýždňovom, teda predposlednom 17.kole ani jeden z konkurentov  v súboji o titul nezaváhal. Partizán Bardejov zdolal doma štvrté družstvo ligy – ŠKF VIX Žilina po jednoznačnom víťazstve 6:1 a ŠK Slovan uspel v bratislavskom derby na pôde NŠK 1922 2:0 gólmi Natálie Adameckej a Alexandry Hollej.

Reportáž zo zápasu Bardejova v uplynulom kole si môžete pozrieť tu:

V súčasnosti dva najlepšie slovenské ženské futbalové kluby sa tento mesiac už raz vo vzájomnom súboji stretli. Udialo sa tak v utorok 1. mája v Jaslovských Bohuniciach vo finále Slovenského pohára a vtedy sa z výhry 2:0 tešil belasé dievčatá. Brankárku Timeu Gyomraiovú prekonali Victoria Kaláberová a najlepšia strelkyňa ligovej súťaže Martina Šurnovská. V lige by malo Slovanu na titul stačiť akékoľvek víťazstvo bez inkasovaného gólu, teda aj 1:0, nakoľko v Bardejove na jeseň prehrali 1:2 a pri prípadnej rovnosti bodov sa berie do úvahy tzv. pohárová matematika. Ak by boli tieto atribúty rovnaké, tak o poradí na 1. a 2. mieste rozhodne celkové skóre.  V každom prípade sa majú aj nezainteresovaní diváci na čo tešiť.  

Futbalistky oboch klubov ich na zápas pozvali aj prostredníctvom videa, ktoré zverejnil na svojich stránkach Slovenský futbalový zväz.

Zápas ŠK Slovan Bratislava - Partizán Bardejov sa odohrá v nedeľu 27. mája 2018 od 11,00 hod. na ihrisku Rapidu na Telocvičnej č. 11 v bratislavskom Prievoze a sledovať ho budete môcť aj prostredníctvom internetového priameho prenosu, ktorý nájdete TU.

(ars, video: YouTube, facebook, foto: Ahoj Bardejov, facebook)

Páčil sa vám článok?