Ako budú počas veľkonočných sviatkov otvorené obchody a nákupné centrá?

27.3.2018
0

Zdroj: Eurovea

Páčil sa vám článok?

Veľkonočný piatok, nedeľa i pondelok sú už za dverami. Zmapovali sme pre vás, kedy a ako v Bratislave v tomto období nakúpite.

Pripravili sme pre vás prehľad, kde a kedy môžete v Bratislave počas najbližších dní ešte nakupovať. Zo zákona by mali byť obchody zatvorené počas Veľkého piatku, Veľkonočnej nedele i pondelka.  Na Zelený štvrtok sú obchody ešte otvorené podľa bežných otváracích hodín. Do prehľadu sme zaradili jednak hypermarkety, kde zvykneme zháňať potraviny, ale aj najznámejšie nákupné centrá. Výnimkou môžu byť niektoré reštaurácie, kiná, posilňovne, čerpacie stanice, lekárne, obchody na letiskách, v prístavoch, v ostatných zariadeniach verejnej hromadnej dopravy a v nemocniciach, či predajne cestovných lístkov či suvenírov.

Hypermarkety a supermarkety:

TESCO: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok otvára  od 7.00 h - štandardne.

TERNO: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

KAUFLAND: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

LIDL: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

METRO: V piatok a v pondelok otvorené od 8.00 do 22.00 h. V nedeľu zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

BILLA: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

Nákupné centrá:

Eurovea:  V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené (nevzťahuje sa na kaviarne, reštaurácie, kino. kasíno, ktoré majú výnimku zo zákona a vlastné otváracie hodiny).  V sobotu a utorok od 10.00 do 21.00 h.

Avion: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu otvorené od 9.00 do 21.00 h.  Nevzťahuje sa na Golem Club, ten je zatvorený iba v nedeľu, inak je otvorený od 8.00 do 22.00 h.

Bory Mall:  V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. Ovorené sú však niektoré reštaurácie, kino, detské centrum Buppi. Golem Club je zatvorený iba v nedeľu, inak je otvorený od 8.00 do 22.00 h.

Shopping Palace Zlaté piesky: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

Polus: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené.V piatok a v pondelok sú otvorené Primi, fitnescentrum a kino, v nedeľu je otvorené iba kino. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

Aupark:  V piatok a v pondelok sú otvorené len vybrané služby a reštaurácie, v nedeľu zatvorené. Kino je otvorené každý deň od 10.30 do 22.00 h.

Central:  V piatok, nedeľu i v pondelok všetko zatvorené okrem fitnescentra Golem (to je  otvorené od 8.00 do 22.00 h, v nedeľu je zatvorené i to). V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

Danubia:  V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

Cubicon: V piatok, nedeľu i v pondelok zatvorené, nevzťahuje sa na Fun City a fitnescentrum. V sobotu a utorok podľa bežných otváracích hodín.

(ms)

Páčil sa vám článok?