Od zajtra sa koná výstava pre všetkých motonadšencov, ktorá predstaví výstavné premiéry

14.3.2018
Výstava Motocykel v Inchebe

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

V Inchebe sa bude od zajtra konať 18. ročník výstavy Motocykel a Boatshow. Milovníci rýchlych dvojkolesových strojov sa môžu tešiť na prehliadku motoriek tých najznámejších značiek. Súčasťou výstavy bude aj sekcia Customs of Slovakia s výstavou modelov na zákazku. Na svoje si prídu aj záujemcovia o aktívny vodný oddych.

Výstava v priestoroch bratislavskej Incheby premiérovo prináša zastúpenie všetkých značiek na slovenskom moto trhu. Motonadšenci si budú môcť vyberať zo širokej ponuky motoriek všetkých druhov, trojkoliek i štvorkoliek, ako aj oblečenia, obuvi a služieb pre motocyklistov.

Výstavu doplní výstavná prehliadka úprav a motocyklov vyrobených na zákazku – v poradí už 8. ročník súťaže v stavbe a úprave motocyklov Customs of Slovakia. Zabaviť sa môžete vystúpeniami rockových kapiel, zvukovou aj svetelnou šou, motokinom, výstavou veteránov či prezentáciou práce motoasistu, pomocníka motorkárov v krízových situáciách. Súčasťou prehliadky bude aj Slovenská národná tetovacia výstava, v ktorej si tatéri zmerajú sily v súťaži o najpôsobivejšie tetovanie.

Pre návštevníkov je počas štyroch dní pripravený aj sprievodný program. Každý deň počas výstavy bude k dispozícii motoshow Adama „Special“ Peschla a Special Brothers Teamu s motocyklovými kaskadérmi, ktorí predvedú šikovné kúsky na motorkách a štvorkolkách, ukážky jazdy „na zadnom“ či drift show. Motocykloví reprezentanti budú mať autogramiádu a ukážky zručností predvedie vicemajstrer Európy v triale Vladimír Kothay. Môžete sa zúčastniť besied o motocyklových výletoch, stavbe motoriek a bezpečnosti na cestách. V testovacom centre dostanú návštevníci možnosť otestovať okrem skútrov po prvýkrát aj motorky. Pre deti bude k dispozícii Junior moto akadémia s jazdami na minibikeoch. 

Záujemcov o aktívny vodný oddych poteší doplnková výstava Boat Show, ktorá odprezentuje paletu plachetníc, jácht, motorových člnov, vodných skútrov a potrebného príslušenstva pre vodné športy. V poradí už 15. ročník medzinárodnej výstavy lodí predstaví novinky zo sveta plavidiel. K dispozícii budú aj doplnky na vodné športy a možnosť získať podrobnosti o vykonaní kapitánskej skúšky.

Každou vstupenkou sa zapájate do súťaže o hlavnú cenu, ktorou je 10-dňový moto zájazd Wild West Tour na Route 66.  Zaujímavé sú aj vedľajšie ceny - napríklad sledovacie GPS zariadenie, nákupný poukaz na oblečenie či vstupenky na preteky FIA CEZ Rallycross alebo na Majstrovstvá sveta vytrvalostných pretekov cestných motocyklov.

Výstavy sú otvorené od zajtra 15.3. do nedele 18. marca. Parkovanie v areáli Incheby je pre motocykle počas celého trvania výstav bezplatné.

(TS,ncuki)

 

Páčil sa vám článok?