Slovenky hrajú s Ruskami v tenisovom Pohári federácie nerozhodne 1:1 – dnes sa rozhodne o postupe!

11.2.2018

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Tenisový Pohár federácie 2018 sa rozohral včera aj v bratislavskom NTC. V 1. Kole II. svetovej skupiny je stav stretnutia medzi Slovenskom a Ruskom po prvom hracom dni nerozhodný 1:1. Dnes sú na programe ďalšie dvojhry i štvorhra. Tieto zápasy rozhodnú o postupe. Príďte dnes poobede Slovenky povzbudiť – najmä Bratislavčanka Magdaléna Rybáriková to bude v zápase s ruskou jednotkou Nataliou Vichľancevovou veľmi potrebovať.

V sobotu ako prvé nastúpili na kurt Slovenka Barbora Kužmová proti ruskej jednotke Natalii Vichľancovovej. A aj keď sa naša hráčka veľmi snažila, tak napokon Ruske podľahla vo dvoch setoch 4:6 a 2:6. O vyrovnávajúci bod pre domáce farby sa na harde v bratislavskom NTC postarala slovenská jednotka Magdaléna Rybáriková, ktorá zdolala ruskú dvojku Annu Kalinskú po trojsetovej bitke 5:7, 6:3, 6:4. V druhom dejstve otočila z 1:3, v treťom z 2:4.

Výsledky a dnešný program:

Viktória Kužmová – Natalia Vichľancevová 4:6, 2:6
Magdaléna Rybáriková – Anna Kalinská 5:7, 6:3, 6:4
nedeľa 15.00 Rybáriková – Vichľancevová, Kužmová – Kalinská, Štvorhra: Jana Čepelová, Karolína Schmiedlová – Veronika Kudermetovová, Aleksandra Potapovová

(TASR, foto: TASR)

Páčil sa vám článok?