FOTO: Aj starosta Starého Mesta si uctil hokejového jubilanta Jozefa Golonku pri príležitosti jeho osemdesiatín

Zdroj: Facebook S.M.

Páčil sa vám článok?

Legendárny hokejista Jozef Golonka prezývaný "Žiletka" oslávil začiatkom roka významné životné jubileum - 80. narodeniny. Nakoľko je oslávenec rodený Staromešťan, tak rád prijal pozvanie aj od miestneho starostu Radoslava Števčíka, ktorý ho pozval a v minulých dňoch aj prijal na miestnom úrade.

„Staré Mesto je perlou nielen Bratislavy, ale celého Slovenska. Je to pre mňa najkrajšie miesto na Dunaji," povedal pri tejto príležitosti pán Jozef Golonka, ktorý si od starostu Starého Mesta Radoslava Števčíka prevzal aj pamätný list. „Sme vďační, že ste preslávili Bratislavu v celom svete," zablahoželal oslávencovi starosta, ktorý zase od slávneho hokejistu dostal jeho poslednú knihu Rebel s číslom 9.

Zdroj:

Nedávno poskytol dlhoročný česko-slovenský reprezentant a bývalý hráč Slovana Bratislava Bratislavským novinám rozhovor, v ktorom okrem iného spomenul aj to ako jeho mama chcela, aby so sestrou Júliou ešte v detstve vytvorili krasokorčuliarsky pár. Aj na túto tému sa so starostom Števčíkom bavili počas milej slávnosti na Miestnom úrade v Starom Meste, kde Jožo Golonka s manželkou Boženkou dodnes býva.

(ars, foto: Facebook S.M.)     

Páčil sa vám článok?