Niečo pre mamičky: Konferencia, na ktorej môžete získať veľa inšpirácií

20.1.2018
0
Mamy v pohode

Zdroj: Mamy v pohode

Páčil sa vám článok?

Zaujíma vás výchova, zdravie, stravovanie, cestovanie či biznis matiek? Dnes (20. januára) sa v Bratislave koná konferencia, aká tu doteraz chýbala.

„Hľadali sme a nenašli u nás také podujatie, ktoré by sa na jednom mieste venovalo materstvu, matkám, ich starostiam, otázkam, ale aj úspechom či inšpiratívnym príbehom,“ vysvetľuje zámer zorganizovať konferenciu Mamy v pohode Simona Mištíková, managing director agentúry Divino, ktorá ju organizuje. Mamy s deťmi sú preto vítané. K dispozícii bude pult na prebaľovanie a pre deti je pripravený aj detský kútik.

Takmer 30 prednášajúcich bude v hoteli NH Bratislava Gate One rozdelených do dvoch miestností. „V jednej sa budeme venovať inšpiratívnym príbehom zaujímavých žien z rôznych uhlov života – biznisu, módy či cestovania. V tej druhej sa budeme zaoberať odbornejšími témami materstva, ako sú zdravie, strava, výchova či detská psychika.“

Prídu aj známe mamičky

„Keď som sa stala mamou, zistila som, koľko vecí ma zaujíma a aké ťažké je dostať sa k objektívnym informáciám. Na internete totiž nájdete množstvo hlúpostí, ktoré vás zbytočne vystrašia. Vďaka tejto konferencii sa môžem dostať k užitočných informáciám, inšpirovať sa a poradiť sa s rôznymi odborníčkami a, samozrejme, ďalšími mamičkami,“ vysvetľuje Barbara Jagušák Heribanová, čerstvá mama malej Izabely, prečo sa rozhodla do konferencie zapojiť.

O aktivitách s deťmi a ako im venovať čas bude zase rozprávať herečka, autorka dvoch kníh a mama dvojičiek, Kristína Farkašová, ale aj Klára Kulichová, ktorá založila centrum Play Wisely v Bratislave. Bude sa rozprávať aj o tom, prečo je dobré s deťmi cestovať a do svojich úspešných kariér dovolia nazrieť ženy, ktoré svoj biznis neodložili ani počas tehotenstva – známa make-up artistka Lucia Sládečková – Lucid style, bankárka Júlia Jurčíková či zakladateľka ďalšej úspešnej konferencie, Umenie byť ženou, Alexandra Pevalová. Na stravu sa zasa vo svojej prednáške, ale aj v moderovanej diskusii s ďalšími ženami, pozrie Janka Šimkovičová, zakladateľka portálu o zdravom životnom štýle cvičte.sk a autorka niekoľkých kníh, aktuálne titulu iMama.

Konferencia je naplánovaná o 9.00 do 17.00 h, pozor, vstupné je 39 eur.

 (zs)

Páčil sa vám článok?