V hale Mladosť dnes Igor Kmeťo spojí futbalových internacionálov, ale aj známych umelcov

28.12.2017

Zdroj: skslovan.com

Páčil sa vám článok?

Ak nemáte s deťmi program na dnešné popoludnie, tak ich vezmite do haly Mladosť na Trnavskej ceste, kde sa dnes koná medzinárodný turnaj internacionálov tzv. Kmeťo cup za účasti tímov ŠK Slovan Bratislava, FC Spartak Trnava, FK Bohemians Praha a bratislavského mužstva výberu osobností Kmeťo band gold. Podujatie začína 28. decembra o 13.00 hodine.

„Aj napriek veľkej vyťaženosti futbal milujem, veď som ho kedysi aj hrával. Aj z tohto dôvodu organizujem tento turnaj hlavne preto, aby sme sa stretli ako kamaráti, aby sme si pripomenuli internacionálov, ktorí reprezentovali náš bývalý štát. Spájame bývalých futbalistov s ďalšími športovými osobnosťami, umelcami, hercami a spevákmi,“ povedal hlavný organizátor podujatia, ktorým je známy spevák Igor Kmeťo starší.

Vo všetkých štyroch mužstvách sa predstavia zaujímavé osobnosti. V tíme pražského Bohemiansu nastúpia okrem iných nedávny 70-ročný jubilant Karol Dobiáš a Antonín Panenka spolu s ich synmi, ďalej aj Peter Zelenský. Mužstvo Spartaka Trnava povedú Vladimír Ekhardt a Stanislav Jarábek. „Nemôžem prezradiť všetky mená, aby sme mali proti súperom aj nejaké prekvapenia, ale v našom tíme budú hrať aj Michal Gašparík, Peter Čmilanský, z mladších Miroslav Karhan, Igor Bališ. Našim cieľom je turnaj vyhrať," nechal sa počuť Trnavčan Vlado Ekhardt.

Silná zostava sa črtá aj v tíme belasých, ktorý nastúpi pod hlavičkou Old Boys ŠK Slovan Bratislava. Mali by sa v nej objaviť takí hráči ako napríklad Vladimír Kinier, Miroslav Chvíla, Jaroslav Černil, Vladimír Kinder, Milan Strelec. Hviezdny tím mužstva osobností Kmeťo band gold povedie kapitán Vladimír Németh, ktorý do svojho družstva angažoval herca Štefana Kožku, hollywodského kaskadéra zo Slovenska známeho pod menom Mako Hindy, posilami by mohli byť aj majster sveta v thaiboxe Vladimír „Dracula“ Moravčík či profesionálny boxer Toni Kid Kovács, ale hrať budú aj speváci Pavol Drapák, Denis Lacho či televízny moderátor Peter Varinský.

Hrať sa bude 2x15 min systémom každý s každým, na ihrisku sa predstavia brankár a štyria hráči v poli, hlavným rozhodcom bude bývalý ligový a aj medzinárodný rozhodca Dušan Krchňák. Vstup na podujatie je voľný, kapacita hľadiska je dostatočná pre všetkých pamätníkov veľkých derby medzi Slovanom a Trnavou. „Nebude to len obyčajný turnaj. Každé mužstvo dostane od organizátorov spomienkovú pozornosť, vrátane pohára pre víťazov, ocenení budú najlepší hráč, najkrajší hráč, najstarší hráč, cien je asi sedemdesiat," doplnil informácie Igor Kmeťo st. Turnaj v prestávkach spestrí aj zaujímavý kultúrny program.

(ars, foto: abn)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie