FOTO: Čo poviete na tieto priestory? Urban Market zavítal do zrekonštruovanej Mlynice

10.12.2017
0

Zdroj: TASR

Páčil sa vám článok?

Predajná výstava módy, dizajnu, šperkov a doplnkov Urban Market sa uskutočnila v nových zrekonštruovaných priestoroch Mlynice na Turbínovej ulici. Páčia sa vám?

Mlynica, kde sa akcia koná, je bývalý areál výrobného závodu ľahkých stavebných hmôt, teda fabrika zo 60-tych rokov minulého storočia.  Organizátori Urban Marketu (prebieha od piatka do dnes) tvrdia, že striedmosť je slovo, ktoré súčasnú uponáhľanú dobu nevystihuje, a tak sa rozhodli ukázať predvianočné obdobie ako časť roka, kedy je dobré sa zamyslieť a nerobiť unáhlené rozhodnutia. Témou tohtoročného zimného vydania podujatia bolo preto minimal. „Nie však iba ako estetická forma alebo spôsob umeleckého vyjadrenia. Minimálny môže byť aj náš vplyv na životné prostredie. Napríklad prostredníctvom výrobkov, ktoré nakupujeme. Ukážeme, že kvalita je naozaj viac ako kvantita,“ uvádzali na webovej stránke akcie.

FOTOGALÉRIA:

​Urban Market je kultúrno-spoločenskou akciou, ktorá spája živý dizajnový trh súčasnej umeleckej a kreatívnej tvorby, prezentáciu profesionálnej módy, dizajnu a umenia, ako aj kultúrny program, edukačné aktivity a tvorivých ľudí z rôznych odvetví umenia v jednom čase na jednom mieste. Alternatívne podujatie, ktoré v mnohých smeroch vybočuje od mestského spôsobu života, v tomto roku prezentuje a spája komunitu tvorivých ľudí už ôsmykrát.

(TASR)

Páčil sa vám článok?