FOTO: Neznámy muž napísal pre Zuzku z Dúbravky odkaz na cestu a teraz každý rozmýšľa, čo jej vyparatil...

7.12.2017

Zdroj: JS

Páčil sa vám článok?

Pred niekoľkými dňami sa na Saratovskej v Dúbravke objavil na vozovkei bielou farbou napísaný odkaz: Zuzi, prosím, odpusti mi! Nachádza sa medzi zástavkou autobusov a električiek a nasmerovaný je k 12-poschodovým domom, ktoré sa tu nachádzajú. Dá sa predpokladať, že nejaká Zuzana v tejto lokalite býva a zatiaľ snáď jediná vie, o čo ide a kto je autorom tohto nápisu.

Obrázok so spomínaným nápisom sa pred niekoľkými dňami objavil aj na sociálnej sieti, kde o ňom ľudia so záujmom diskutovali. Objavil sa tu dokonca aj názor, že pisateľ si pomýlil aj krstné meno osoby, ktorej chcel svoj odkaz smerovať. „No to by bol úplný gól - pomýliť si meno. Koniec, amen, tma, ale tomu moc neverím," napísala Janette. Ozvala sa však aj Zuzana, ktorá tvrdí, že nápis bol určený jej. Neskôr však vysvitlo, že len žartovala, nakoľko býva v Prievidzi, hoci v Bratislave prednedávnom bola.   

„Možno jej zjedol pizzu. Určite sa opil a ona ho vyhnala z domu. Prípadne ju podviedol, tak mu dala kopačky, ale on sa k nej chce vrátiť. Načapala ho s kamošom alebo si začal s jej dcérou či mamou? Tieto príbehy poznám, zažili ich moji známi..." hádali na facebooku ľudia, ktorí fotografiu s nápisom videli. 

Rozhodlisme sa, že aj my na webe Bratislavských novín fotografiu zverejníme a snáď sa ozve buď, predpokladáme, že mladý muž, ktorý čaká na Zuzkine odpustenie, alebo ona sama. Pochopiteľne, že uvítame akúkoľvek stopu vedúcu k odhaleniu významu tohto záhadného odkazu na Saratovskej ulici. A do diskusie nám môžete písať nápady, čo dotyčný podľa vás vykonal, že pociťoval potrebu aj takto verejne, hoci anonymne žiadať Zuzanu o odpustenie. Tie najpravdepodobnejšie, najlepšie a najvtipnejšie verzie zverejníme.

Zdroj: Google Maps

​Je možné, že záhadná dievčina býva v jednom z týchto domov...

(ars, foto: JS)   

Páčil sa vám článok?