STARZ upravil cenník verejného korčuľovania na ZŠ Ondreja Nepelu v prospech návštevníkov!

3.12.2017

Zdroj: FB Starz

Páčil sa vám článok?

Približne pred mesiacom prišiel na jednu z tréningových ľadových plôch na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu otec so svojou 6-ročnou dcérou, ktorú pracovník STARZ-u odmietol pustiť na ľad, hoci do skončenia verejného korčuľovania zostávala ešte vyše polhodina. Nepomohli prosby ani odvolávanie sa na ľudskosť či pochopenie.

Dôvodom na zákaz vstupu malo byť akési „vnútorné" pravidlo o skončení predaja vstupeniek 30 minút pred koncom prevádzkových hodín, o čom však verejnosť nebola dostatočne informovaná. Preto nahnevaný otecko napísal na sociálnu sieť status, ktorý mnoho jeho známych zdieľalo na svojich profiloch až si ju napokon prečítali aj kompetentní a zrazu sa ľady pohli.  Riaditeľ mestského podniku STARZ Peter Vojtek a viceprimátorka Bratislavy Iveta Plšeková sa mu ozvali a prisľúbili, že sa situáciou budú zaoberať. „Viacerí ste zaregistrovali a dokonca zdieľali môj príspevok o nepríjemnom zážitku zo ZŠ O. Nepelu, kde ma 30 minút pred skončením verejného korčuľovania nechcel zamestnanec recepcie pustiť s mojou 6-ročnou dcérou na ľad.  Aj vďaka vám sa upozornenie na tento nezmysel dostalo až ku kompetentným - pani viceprimátorke Ivete Plšekovej a šéfovi STARZ Petrovi Vojtkovi. Už po pár dňoch sa na stránke mestskej organizácie objavil nový cenník ako aj aktualizované inštrukcie pre návštevníkov,“ napísal na sociálnu sieť Ján B.  

Zdroj: FB Starz

Z nich je jasné, že od 17. novembra 2017 vstúpili do platnosti dve sľúbené zmeny. Prvá je tá, že na ľad počas verejného korčuľovania môžete ísť aj na poslednú pol hodinu prevádzkových hodín, pričom na poslednú polhodinu otváracích hodín verejného korčuľovanie zaviedli zvýhodnené vstupné 1 resp. 0,5 eura.Ďakujem všetkým, ktorí naše rozhorčenie pochopili a rovnako tým, ktorí ho následne vyriešili,“ dodal už spokojnejší otecko.
(ars, foto: FB Starz)

Páčil sa vám článok?