Dráma v predajni na Saratovskej - neznámy páchateľ ukradol maslo a dobodal SBS-kára, ktorý sa ho snažil zadržať!

8.11.2017

Zdroj: LIDL

Páčil sa vám článok?

Zrekonštruovaná pobočka supermarketu LIDL na Saratovskej ulici sa stala včera, teda v utorok 7. novembra krátko po 13-tej hodine, miestom kurióznej krádeže, ktorá však mala nečakanú krvavú dohru. Zatiaľ neznámy páchateľ sa pokúsil z predajne odcudziť maslo, čomu chcel zabrániť 44-ročný pracovník SBS. Muž však vytiahol nôž a bodol ním strážnika do hrudníka...

Aj keď sa už dlhšie hovorí o tom, že maslo zdraželo, tak asi by len málokomu napadlo, že raz bude mať až takú cenu, aby sa niekomu oplatilo ho z obchodu ukradnúť. Presne to sa však stalo v supermarkete  na Saratovskej ulici včera krátko po 13,00 hod. Zatiaľ neznámy páchateľ sa pokúsil z predajne ukradnúť maslo, čo si však všimol pracovník Súkromnej bezpečnostnej služby - 44-ročný pán Rastislav, ktorý hliadkoval za pokladňami. Medzi mužmi nastala najskôr slovná výmena názorov a následne aj fyzický konflikt, počas ktorého vytiahol zatiaľ neznámy muž nôž a bodol ním "esbeeskára" do hrude.   

Útočník následne z priestorov supermarketu utiekol a krvácajúceho pracovníka SBS previezlo vozidlo rýchlej zdravotnej služby do nemocnice na Kramároch, kde ho ošetrili. Polícia okamžite začala pátrať po zatiaľ neznámom páchateľovi. „Už máme k dispozícii kamerový záznam z predajne a teda aj fotografie podozrivého muža," potvrdil pre Bratislavské noviny policajný hovorca Michal Szeiff s tým, že v prípade potreby požiadajú ich zverejnením o pomoc aj verejnosť. Prípad už prevzal vyšetrovateľ, ktorý by muža mohol obviniť nielen z trestného činu krádeže, ale hlavne aj z ublíženia na zdraví. 

(ars, ilustračné foto: LIDL)

Páčil sa vám článok?