V Trnávke má vyrásť nová štvrť pre mladé rodiny - Ovocné sady

8.11.2017
0

Zdroj: JT REAL ESTATE

Páčil sa vám článok?

Cenovo dostupné byty sú v Bratislave nedostatkovým tovarom. Reakciou na dopyt po dostupnom bývaní má byť projekt Ovocné sady v Trnávke. Developer J&T REAL ESTATE sľubuje bývanie na mieru pre mladých ľudí a rodiny.

Pripravovaný projekt Ovocné sady má byť podľa developera zameraný na menšie a cenovo výhodnejšie byty. Z celkového počtu 1030 nových bytov bude takmer polovica práve dvojizbových. Podľa J&T REAL ESTATE budú Ovocné sady vhodnou voľbou pre mladé rodiny nielen pre výhodnú cenu bytov, ale najmä vďaka vybavenosti štvrte. Jej súčasťou má byť centrálny park s okrasnými ovocnými stromami, detským ihriskom a priestorom na spoločné trávenie času. Plán ihriska ráta s praktickou vybavenosťou pre rodičov a deti, ako sú pitná fontána, tienené plochy, lavičky či miesto určené na grilovanie. Súčasťou Ovocných sadov má byť aj areál škôlky umiestnený v jednom z domov.

„Chceme tejto časti Trnávky vdýchnuť život a spraviť z nej plnohodnotnú štvrť. Som presvedčený, že Ovocné sady môžu pomôcť mnohým rodinám získať prvé vlastné bývanie v Bratislave,“ myslí si výkonný riaditeľ J&T REAL ESTATE Pavel Pelikán.

Zdroj: JTRE

​​Nová štvrť má vyrásť neďaleko najväčšieho detského centra na trávenie voľného času KidsHouse a športového centra Aircraft/Jump Aréna, lezeckej steny K2. V blízkosti sa nachádzajú nákupné centrá Avion Shopping Park, Ikea, Pharos a športovo-oddychový areál Zlaté piesky.

Zdroj: JTRE

​​(ts, ms)

Páčil sa vám článok?