Kde všade sa dá v Bratislave už korčuľovať na ľade a za akých podmienok?

22.10.2017
V ovsišti v piatok otvorili nový zimný štadión - stadion_petrzalka_01
Páčil sa vám článok?

Keďže sme si v uplynulých dňoch plnými dúškami ešte užívali babie leto, tak sme si možno ani nevšimli, že niektoré zimné štadióny na území nášho hlavného mesta už otvorili sezónu verejného korčuľovania. Takže nastal čas vytiahnuť korčule a hor sa s nimi na ľad!

Na zimnom štadióne Vladimíra Dzurillu, ktorý sa nachádza na území MČ Ružinov, teda presnejšie na Štrkovci verejnosť korčuľuje už od polovice septembra. Je bezplatné, a to každú nedeľu od 15,00 do 16.45 h. Celoročne sa okrem Avion Arény, ktorá je vo vnútri tohto známeho nákupného centra korčuľuje aj v Ice aréne v Lamači, kde je to pre obyvateľov Lamača bezplatné a pre ostatných dospelých záujemcov jedno euro. V nedeľu napríklad od 12.15 do 13.15 h.

Zimný štadión Ondreja Nepelu, ktorý sa nachádza na rohu Trnavskej cesty a ulice Odbojárov, otvorí brány pre verejnosť zrejme už koncom októbra, aby vyšiel v ústrety prázdninujúcim deťom. Presné časy ešte neboli definitívne známe.

Na zimný štadión do Dúbravky môžete zavítať od 4. novembra, pre verejnosť bude plocha k dispozícii v sobotu  od 16.15 do 18.30h a v nedeľu od  9.45 do 11.15 h a od 17.30 do 19 h. Zimný štadión v Petržalke ponúka od 4. novembra verejné korčuľovanie, takže v sobotu môžete prísť v čase od 15.45 do 17.30h. Ako nás informoval manažér štadióna Martin Pinček, počas vianočných sviatkov bude priestoru pre verejnosť viac. Štadión však ponúka aj kurzy korčuľovania, a to nielen pre deti, ale aj pre dospelých. Info nájdete  na ich webovej stránke.

(in, foto: abn)

Páčil sa vám článok?