Ďalší bazén v hlavnom meste: Plaváreň Na pántoch otvárajú už aj pre verejnosť

11.10.2017
0

Zdroj: BSK

Páčil sa vám článok?

Plaváreň na Strednej odbornej škole hotelových služieb a obchodu  bude od nedele 15. októbra 2017 otvorená už aj pre verejnosť.

Spomínaná plaváreň, ktorá je v zriaďovateľskej pôsobnosti kraja, sa nachádza v bratislavskej Rači (Na pántoch 9). „Rekonštrukcia bazénu zahŕňala opravu bazénovej haly, bazénového telesa, šatní ako aj technologickej časti. Práce trvali päť mesiacov a boli ukončené koncom júla 2017. Výsledok je viac ako pozitívny a je dôkazom, že keď sa chce, všetko sa dá. Žiaci, ale aj obyvatelia kraja majú tak ďalší bazén,“ povedal bratislavský župan Pavol Frešo.

Zrekonštruovaný bazén s piatimi plaveckými dráhami bol do užívania odovzdaný 31. júla 2017. Od septembra funguje pod Centrom voľného času, ktoré je súčasťou školy a v spolupráci s plaveckým klubom. Využívajú ho žiaci školy, ako aj iných škôl, športové kluby, prístupný je aj pre seniorov. Od nedele 15. októbra 2017 je otvorený už aj pre širokú verejnosť, a to od pondelka do piatka od 19:30 do 21:00 hodiny a cez víkend od 8:00 do 21:00 hodiny. Vstup pre dospelých je v hodnote 3 eurá a napríklad obyvatelia Vajnôr a Rače si za vstup zaplatia 1,50 eur.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?