Ružinovská sobota bude v znamení krúžkov a rozlúčky s letom

13.9.2017
0

Zdroj: MČ Ružinov

Páčil sa vám článok?

Prezentácia krúžkov pre deti, westernové mestečko, nafukovacie atrakcie a dopravné ihrisko. Na toto všetko sa môžu tešiť Ružinovčania v sobotu 16. septembra v Parku Andreja Hlinku počas 3. ročníka Krúžkovania Ružinova a Rozlúčky s letom.

So začiatkom školského roka sa rozbiehajú aj voľnočasové aktivity. Žiakov a ich rodičov preto pri výbere určite inšpiruje podujatie Krúžkovanie Ružinova, na ktorom sa jednotlivé krúžky predstavia formou prezentácií, vystúpení a ukážok aktivít. Už po tretíkrát tak môžu v Parku Andreja Hlinku rodiny pozrieť produkty jednotlivých krúžkov v priamom prenose od 10.00 hod. do 14.00 hod. Na jednom mieste sa odprezentujú organizácie, združenia, školy, tanečné súbory, športové kluby, seniorské centrá a iné subjekty z Ružinova, ktoré po celý rok ponúkajú tie najrôznejšie voľnočasové aktivity.

Od 14.00 hod. bude v Parku Andreja Hlinku pripravený aj ďalší program pre všetky vekové kategórie. V rámci Rozlúčky s letom sa predstavia ružinovskí hasiči, ktorí predvedú ukážky zásahov a hasiacu techniku. Okrem toho si  budú môcť malí Ružinovčania vyskúšať detské nafukovacie atrakcie, westernové mestečko plné súťaží či obľúbené kreatívne maľovanie na tvár.

Program:
10:00 - 14:00 prezentácia krúžkov na Krúžkovanie Ružinova 2017            
10:00 - 14:00 dopravné ihrisko Mestskej polície Bratislava
14:00 koncert skupiny Corrida (country, folk, pop)
10:00 - 17:00 westernové mestečko 
10:00 - 17:00 nafukovacie atrakcie  
(ts, ms)

Páčil sa vám článok?