Kultúrne leto v Ružinove ponúka kino pod holým nebom, cvičenie i pivný festival

21.8.2017
0

Zdroj: Ruzinov.sk

Páčil sa vám článok?

Ružinovčania, ale aj ostatní obyvatelia Bratislavy si počas leta už mohli zvyknúť na bohatú ponuku podujatí, ktoré môžu zadarmo navštíviť vďaka projektu Kultúrne leto,

Letné kino pod holým nebom v amfiteátri pri Štrkoveckom jazere víta nadšencov kinematografie pravidelne každý letný utorok. Tentoraz je v ponuke príbeh roztomilo svojráznej komédie s názvom Až vyjde mesiac od Wesa Andersona, ktorá sa bude premietať 22. 8. 2017 o 20.30 hod. Lákadlom sú herecké výkony Brucea Willisa, Edwarda Nortona či Billa Murraya.

Pre tých, ktorí by chceli cez prázdniny trochu rozhýbať svoje telo, je zajtra od 18.00 do 20.00 hod. pripravené cvičenie s FitCampom – Tabata v Parku Andreja Hlinku. Na rovnakom mieste sa môžu v stredu 23. 8. 2017 rozhýbať aj skôr narodení Ružinovčania, na zdravotnom cvičení pre seniorov Thai-Chi, od 11.30 do 13.00 hod.

Okrem pravidelných letných podujatí si budú môcť Ružinovčania počas augustového „trojdnia“ pochutiť na obľúbenom chmeľovom nápoji z pivovarov združených v Asociácií malých nezávislých pivovarov Slovenska. Od piatka 25. 8. do nedele 27. 8. 2017 bude prebiehať pred Domom kultúry Ružinov Pivobrana BeerFest, na ktorom budú môcť návštevníci okrem zlatistého moku ochutnať aj „street food“, vypočuť si dobrú hudbu a zasúťažiť si. Pre rodičov s deťmi bude pripravená chill out zóna v tieni stromov. Vstup je zdarma, bude však potrebné zaplatiť dve eurá ako zálohu za pohár a nápoje sa budú vymieňať za zakúpené žetóny.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie