Upchatý kanál na Kramároch strpčuje život chodcom i vodičom. Magistrát sľubuje nápravu

12.8.2017
0

Zdroj: Čitateľ O. S.

Páčil sa vám článok?

Ako nás upozornil čitateľ Bratislavských novín, na Limbovej ulici pred poliklinikou na Kramároch je už celé roky upchatý kanál (na fotografiách). Magistrát prisľúbil, že to dajú do poriadku.

Meter pred prechodom je kanalizačný otvor a tento je už cca.tri roky upchatý,takže v lete sa mení na lavór plný vody, cez ktorý prechádza mnoho vodičov. Chodci na priechode čakajúci na zelenú musia potom absolvovať aj nedobrovoľnú sprchu. Naopak v zime lavór zamrzne a vozidlá dobrzďujúce pred semaforom pred priechodom dostávajú často šmyk a ohrozujú chodcov. Myslím si,že už je najvyšší čas túto poruchu odstrániť, napísal nám čitateľ Oliver, ktorý pracuje ako taxikár.

Na problém sme upozornili magistrát, ktorý prisľúbil nápravu. „Ďakujeme za podnet, informovala som pracovníkov dispečingu, ktorí situáciu ohľadom upchatého uličného vpustu na Kramároch preveria a zabezpečia jeho vyčistenie, reagovala Iveta Kešeľáková u Oddelenia komunikácie a marketingu na magistráte.

Verejnosť môže zároveň svoje podnety spojené s údržbou komunikácií v meste posielať priamo na mestský dispečing, ktorý operatívne reaguje. Mailom na dispecing@bratislava.sk alebo telefonicky +421 259 356 762 a nonstop dispečing +421 263 810 151, dodala.

Zdroj: Čitateľ O. S.

(ms)

Páčil sa vám článok?