Dnešný koncert v Botanickej záhrade sa pre zlé počasie ruší!

Horúčavy v botanickej záhrade vyhovujú oleandrom - botanicka
Páčil sa vám článok?

Botanickú záhradu malo dnes, teda v nedeľu 6. augusta rozozvučiť hudobné zoskupenie SwinGang, ale nakoľko v Bratislave prší a nepredpokladá sa, že by sa počasie do plánovaného začiatku umúdrilo, tak sa koncert musel zrušiť.

Viacerí priaznivci špecifického štýlu jazz manouche sa už dlhší čas tešili na pestrý výber rytmických skladieb formácie SwinGang, ktorý mal v Botanickej záhrade dnes o 17,30 h. odohrať jeden zo série komorných koncertov, ktorý  pripravil Hudobný klub Kamel v spolupráci s Botanickou záhradou a za významnej podpory Bratislavského kultúrneho a informačného strediska (BKIS).

Členovia hudobnej skupiny SwinGang ešte poobede vzývali prostredníctvom fotografie na sociálnej sieti slnko, aby rozohnalo mraky, ale napokon asi hodinu a pol pred plánovaným začiatkom museli zverejniť oznam o zrušení dnešného koncertu: „Akurát sme sa dozvedeli, že dnešný koncert sa ruší z dôvodu nepriaznivého počasia. Mrzí nás to, ale čoskoro vám dáme vedieť podrobnosti nášho ďalšieho koncertu, ktorý by sa mal konať 23.8., ale už na inom mieste. Ďakujeme za pochopenie.

(ars, foto: FB SwinGang, abn)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie