Na cintoríne v Slávičom údolí urobili nový chodník – ľudia sú z neho v rozpakoch!

6.8.2017
0

Zdroj: FB Bratislava works

Páčil sa vám článok?

Na cintoríne v Slávičom údolí pribudol nový chodník. Starý nebezpečný chodník bol odstránený a namiesto neho tu začali budovať nový, ktorý by mal mať aj zábradlie, ale úplne optimálne riešenie to podľa ľudí nie je...

Zdroj: FB Bratislava works

​Aj keď stav starého chodníka, ktorý bol vlastne totálne rozpadnutý bol priam alarmujúci a zdravie návštevníkov cintorína ohrozujúci, tak nový chodník síce vyzerá oveľa bezpečnejšie, ale aj tak sa nájdu Bratislavčania, ktorým sa takéto riešenie nepozdáva.

Zdroj: FB Bratislava works

​Krátko na to ako pracovníci magistrátu zverejnili fotografie nového chodníka na sociálnej sieti sa do diskusie zapojil jeden z obyvateľov nášho hlavného mesta Martin Gajdoš, ktorý tvrdí, že tento nový chodník je len hrozná záplata. „Tomu stromu tá masa betónu zjavne nepomáha a navyše sú aj iné formy materiálov vhodných k bezprostrednému kontaktu s kmeňom stromu, lebo toto je veľmi zlý a necitlivý prístup k zeleni a o estetike riešenia ani nehovorím. "

Pani Danka z Bratislavy je však rada, že sa nový chodník vôbec urobil. „Môžeme sa baviť o tom ako sa to urobilo, ale skrátka v pôvodnom stave to nemohlo zostať, lebo to bolo nebezpečné pre návštevníkov cintorína.“  V tomto prípade je naozaj asi fakt dôležitejšia bezpečnosť ľudí, ktorí chodia na cintorín, nakoľko ide prevažne o príslušníkov našej najstaršej generácie.

(ars, foto: FB Bratislava works)

Páčil sa vám článok?