Vodičovi autobusu MHD sa pokazila digitálna tabuľka - pozrite, ako sa vynašiel!

3.8.2017
0

Zdroj: FB

Páčil sa vám článok?

Ľudia, ktorí pravidelne cestujú v bratislavskej MHD, už zažili všeličo a zvyknutí sú už hádam na všetko. Niektorých však nedávno prekvapil autobus a najmä vynaliezavosť jeho vodiča.

Autobus prišiel na zastávku, no namiesto digitálnej tabule, ktorá mala ukazovať číslo linky, ale zjavne nefungovala, tam mal vodič zastrčený papier, na ktorom bolo č. 87 nakreslené fixkou.

Fotografiu spomínanej linky zverejnil na stránke venovanej bratislavskej MHD jeden z cestujúcich, ktorému sa podarilo autobus č.87 na zastávke odfotografovať. Pod snímkou sa rozpútala diskusia, v ktorej sa ľudia rozdelili na dva tábory. Jeden oceňoval, že vodič sa vynašiel a napriek poruche digitálnej tabule svoje vozidlo označil tým, čo mal poruke, aby mohol pokračovať v jazde. Druhý to zase označil za zlú vizitku pre Dopravný podnik Bratislava, ktorý posiela do ulíc autobusy s pokazenými elektronickými tabuľkami či nefungujúcim tarifným systémom.  

Väčšina cestujúcich však počin vodiča označila za chvályhodný a asi by im oveľa viac v tomto horúcom počasí prekážala absencia klimatizácie než to, že vpredu ani naboku vozidla nesvietila tabuľka ukazujúca číslo linky...

(ars, foto: fb rb) 

Páčil sa vám článok?