Kysučan odišiel z návštevy striptízového klubu ľahší o 650 eur...

2.8.2017
0

Zdroj: Marek Dukát

Páčil sa vám článok?

Koncom júla zavítal do nášho hlavného mesta chlapík z Kysuckého Nového Mesta a uprostred noci vošiel na Michalskej ulici do novootvoreného striptízového klubu a na túto návštevu asi tak skoro nezabudne...

Muž sa zobudil na druhý deň ráno na zastávke MHD niekde v Petržalke a ako jediná pamiatka na búrlivú noc mu zostal pokladničný bloček na sumu 640,20 eura, ktorú mal 28. júla 2017 o 2:17 hod. zaplatiť v hotovosti. Ako si na osudný večer pamätal on? „Kráčal som z baru na hotel po Obchodnej ulici. Bolo asi 00:45 hod. a pamätám si, ako ma zastavila nejaká promotérka, že otvorili nový strip club a vstup mal byť v tú noc zadarmo. Mal som v sebe nejaké pivo, tak som šiel, hoci som bol aj trochu nervózny, lebo išlo o moju prvú návštevu v podobnom podniku. Sedel som tam, pozeral na pekné ženy, až napokon prišlo ku mne jedno krásne dievča v bielych čipkovaných tangách a podprsenke.  Predstavila sa mi menom Kim. Začali sme sa rozprávať a keď som sa jej priznal, že som nervózny, tak doniesla nejaké tri modré panáky a nechcela mi ani za boha povedať, čo to je. Povedala len toľko, že daj si tieto tri shoty naraz a budeš uvoľnený a vraj, že je to na účet podniku. Dal som si dva a tretí vypila ona,“ opísal na facebookovej stránke Priznania Kysučanov muž svoje zážitky zo striptízového klubu, kde to pochopiteľne nezostalo len pri popíjaní drinkov.

Zdroj: Facebook Priznania Kysučanov

„Potom mi ukázala ich menu, z ktorého som si vybral polhodinový tanec v strip roome za cenu 159 €. Išli sme do takej miestnosti o veľkosti 2 krát 2 metre a keďže sa mi pred dvoma mesiacmi ukončil vzťah, tak mi to prišlo celkom vhod. Kim bola úžasná, mohol som sa jej dotýkať aj ju plesnúť po zadku. Každú chvíľu nosila tie modré panáky a občas aj šampus. Z pol hodiny sa to akosi natiahlo a uvoľnený som bol asi až moc, pretože od istého momentu si už nič nepamätám. Zobudili ma policajti ráno o 08:45 hod., ako ležím na zemi pri zastávke MHD a objímam nejaký veľký kameň. Vôbec neviem, ako som sa tam ocitol. Veď som bol takmer 10 km od môjho hotela. Strašne ma bolela hlava a rifle som mal špinavé. Našiel som pri sebe mobil, kľúče od hotela a peňaženku, v ktorej však nebol ani cent. Nezostávalo mi nič iné, než sa v tej horúčave pešo vrátiť na svoj hotel, ktorý bol na Obchodnej, čo mi trvalo asi hodinu. Tu som si dal sprchu a potom som sa márne snažil spomenúť, čo sa od určitého momentu dialo. Ale nič. Úplné okno. Až keď som šiel dať prať rifle, tak som v nich našiel pokladničný bloček zo spomínaného strip clubu...“ uzatvára svoj nevšedný zážitok mladý Kysučan. Mimochodom šampanské, ktoré ho stálo v Bratislave 579 eur,, sa dá kúpiť v ČR za nejakých 700 až 800 Kč a rovnaká fľaša v USA vyjde od 30 do 63 dolárov.

(ars, ilustračné foto: int, facebook)

Páčil sa vám článok?