Ružinovom budú znieť hity Toma Jonesa, Franka Sinatru či Karola Duchoňa

20.7.2017
0
Páčil sa vám článok?

V Parku Andreja Hlinku v bratislavskom Ružinove zaznejú v nedeľu 23. júla 2017 o 19.00 hod. piesne Toma Jonesa, Franka Sinatru a Karola Duchoňa.

O poctu spomínaným hudobným velikánom sa svojím vystúpením postará Ludo Kuruc Band.  Na pódiu v Parku Andreja Hlinku sa každú nedeľu počas letných prázdnin postupne vystriedajú rôzni interpreti a hudobné žánre. A to v rámci Kultúrneho leto v Ružinove, ktoré pripravili  mestská časť a Cultus Ružinov, a.s. Vstup na koncerty je zadarmo.

V júli sa návštevníci môžu tešiť v Parku Andreja Hlinku ešte na jazzový koncert Adrieny Bartošovej a jej hostí. V auguste zas na kapelu Malý princ, Martina Geišberga a o posledný koncert sa postará Erik Rothenstein.

V rámci Kultúrneho leta v Ružinove si prídu na svoje aj milovníci premietania pod holým nebom. A to vždy v utorok o 21:00 hod. v amfiteátri Areálu hier Radosť pri Štrkoveckom jazere. 

Ak chce niekto posilniť svoje telo, každý utorok je od 18.00 do 19.00 hod. v Parku Andreja Hlinku Cvičenie s FitCampom. Pre seniorov je počas letných prázdnin v parku zas pripravené zdravotné cvičenie Thai-chi a to každý v utorok od 11.30 do 13.00 hod.

Kultúrne leto v Ružinove vyvrcholí 3. septembra 2017 rozlúčkou s letom a rodinným opekaním pred Domom kultúry Ružinov. Všetky podujatia sú bezplatné.

(ms)

 

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie