Letný hokejový camp prilákal stovku detí

13.7.2017
0

Zdroj: BSK

Páčil sa vám článok?

Takmer stovka detí veku od 5 do 14 rokov sa počas uplynulých dvoch týždňoch zúčastnila letného hokejového campu v Bratislave.

Letný camp trvá dva týždne a momentálne beží už jeho druhý turnus, do ktorého sa prihlásilo okolo 70 detí a  nielen z Bratislavy. Program je od pondelka do piatku. Deti denne absolvujú dve tréningové jednotky na ľade, počas ktorých sa zameriavajú najmä na korčuľovanie v jazde vpred, korčuľovanie v jazde vzad, herné činnosti jednotlivca, herné kombinácie, súčinnosť dvoch a viacerých hráčov a pohybové hry, čo je pre deti to najpodstatnejšie a najprirodzenejšie.

 

Okrem iného majú k dispozícii aj Slovanistické centrum a jeho skatemill - novodobé trenažéry na zdokonaľovanie techniky a nácvik techniky korčuľovania vpred a vzad. Súčasťou campu je sú aj aktivity mimo ľadu. Deti sa napríklad dozvedia zaujímavé informácie z histórie ľadového hokeja, vzdelávajú sa v hokejovej angličtine, kde sa obohatia o nové hokejové frázy, slovíčka. Súčasťou je aj regenerácia, návšteva kúpaliska, plavárne, aby sa deti zabavili a oddýchli si po tréningoch.

FOTOGALÉRIA:

 Camp sa koná už po šiesty raz aj vďaka podpore Bratislavského samosprávneho okraja.

(ts, ms)

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie