Sklad s výhodnou lokalitou

17.7.2017
Páčil sa vám článok?

(pr) Podnikáte alebo si len potrebujete na isté obdobie odložiť pár vecí, na ktoré vám už neostalo miesto? Vynikajúcim riešením je prenajať si sklad. Najmä v Bratislave je problém nájsť cenovo výhodný podnájom, často preto znižujete svoje nároky na kvalitu. Už nemusíte!

Skladujte pri letisku

V Bratislave je v ponuke zaiste množstvo budov na prenájom, ktoré možno využívať ako kancelárie či sklady. Niektoré sú dokonca aj na predaj, no s kúpou je už spojené o niečo väčšie riziko. Predovšetkým nemáte istotu, či by ste nehnuteľnosť vedeli splatiť alebo časom, keď ju už nebudete potrebovať, možno aj predať. Ale kto vám už kúpi rokmi poznačenú nehnuteľnosť, pred ktorou sa navyše nedá zaparkovať? Ak ste predvídaví, radšej sa popozeráte po výhodnejších ponukách. Tým, že si sklad iba prenajmete, máte možnosť sa so správcom budovy dohodnúť na podmienkach, s ktorými neoddeliteľne súvisí aj časové obdobie prenájmu. Spoločnosť BTS CARGO tiež ponúka sklady na prenájom, ale nie hocijaké. Nachádzajú sa totiž vo vyhľadávanej lokalite, neďaleko bratislavského letiska a známeho nákupného centra. Sklady pri letisku sú v bezchybnom stave, pretože sa o ne správca poctivo stará a dokonca ich podľa požiadaviek prispôsobuje klientovi. Lokalita pôsobí v očiach mnohých lukratívne, pretože sa k skladom dá dostať rýchlo a v blízkosti je napojenie na diaľničný obchvat. Rýchle spojenie s centrom mesta je tiež veľkým plusom.

Zdroj:

​Sklad na mieru

Sklady pri letisku sú roztrúsené v rámci niekoľkých budov. To pre vás znamená, že si môžete vyberať nielen podľa veľkosti, ale aj iných parametrov. Napríklad vás bude zaujímať, či sú miestnosti klimatizované. Príjemnú klímu uvítajú pracovníci v sklade, a to najmä v čase letných horúčav. Sklady na prenájom od spoločnosti BTS CARGO sa nachádzajú v udržiavanom areáli a daný stav platí aj pre samotné budovy. Ak by ste si kúpili nejakú nehnuteľnosť na účely skladovania, všetky starosti spojené s údržbou budovy a pozemku by ostali na vás. Pri letisku však nenájdete na prenájom len skladové priestory, ale tiež kancelárie alebo hangáre. Ak si teda myslíte, že by ste vo svojom podnikaní chceli mať poruke administratívne aj skladovacie činnosti, najlepším riešením je podnikať v rámci jedného areálu či dokonca jednej budovy. Areál je nonstop monitorovaný a do prenajatých priestorov máte prístup voľný 24/7. Poteší vás vždy voľné parkovacie miesto, za ktoré, samozrejme, nemusíte platiť, ako je to bežné v meste, ale tiež blízkosť zastávky MHD, takže aj keď nemáte auto, k prenajatým skladovým priestorom sa dostanete jednoducho. Parkovanie v tomto prípade poteší vašich zásobovateľov alebo klientov.   

Páčil sa vám článok?

Najčítanejšie