Nedeľný večer v Ružinove sa ponesie v znamení dychovky

11.7.2017

Zdroj: spojar.eu

Páčil sa vám článok?

Dychová hudba Spojár rozozvučí v nedeľu 16. júla 2017 od 19:00 hod. svojimi piesňami Park Andreja Hlinku. Prispeje tak k pestrosti hudobných žánrov, ktoré si môžu milovníci dobrej muziky vypočuť v rámci Kultúrneho leta v Ružinove.

Po koncerte speváckych zborov a big bandov je dychovka v poradí tretím hudobným žánrom, pri ktorom budú môcť Ružinovčania stráviť príjemný nedeľný večer. To však ani zďaleka nie je všetko. Mestská časť Bratislava-Ružinov a Cultus Ružinov si pre hudobných „gurmánov“ pripravili ochutnávky z jazzu, rocku, folku a  chýbať nebudú ani nezabudnuteľné slovenské melódie.

Počas Kultúrneho leta v Ružinove si prídu na svoje aj milovníci filmov. Premietanie pod holým nebom malo vlani veľký úspech. Ružinovčania si ho tak môžu užiť aj počas tohto leta vždy v utorok o 21:00 hod. v amfiteátri Areálu hier Radosť.

Ak chce niekto posilniť svoje telo, každý utorok od 18:00 do 19:00 hod. prebieha v Parku Andreja Hlinku Cvičenie s FitCampom. Pre seniorov je počas letných prázdnin pripravené zdravotné cvičenie Thai-chi, ktoré býva vždy v utorok od 11:30 do 13:00 hod.

 Všetky podujatia v rámci Kultúrneho leta v Ružinove sú zadarmo.

 PROGRAM:

 Hudobné koncerty

  1. 7. DYCHOVÁ HUDBA SPOJÁR o 19.00 h, Park A. Hlinku          
  2. 7. LUDO KURUC BAND o 19.00 h, Park A. Hlinku - Nezabudnuteľné slovenské melódie
  1. 7. ADRIENA BARTOŠOVÁ a hostia o 19.00 h, Park. A. Hlinku - Jazzový koncert speváckej osobnosti
  1. 8. MALÝ PRINC o 19.00 h, Park A. Hlinku - Rockový koncert                       
Páčil sa vám článok?