Na zimnom štadióne Ondreja Nepelu bude živo - koná sa tu zjazd Jehovových svedkov

7.7.2017
0

Zdroj: JS

Páčil sa vám článok?

Na zimnom štadióne Ondreja Nepelu sa bude od dnes až do nedele konať zjazd Jehovových svedkov s názvom Nevzdávaj sa!, na ktorom sa očakáva účasť až 5000 ľudí z celého Slovenska. Organizátori na podujatie pozývajú aj širokú verejnosť. Vstup je voľný a nekonajú sa na ňom žiadne zbierky.

Program je rozdelený na 52 častí, ktoré budú mať podobu stručných prejavov, interview a krátkych videí. Okrem toho sa bude každé popoludnie púšťať jedna časť filmu Pamätaj na Lótovu manželku. V jednom z prejavov sa účastníci dozvedia ako v dnešnej dobe Boh pomáha ľuďom na celej zemi vytrvávať, v rámci audioprogramu a videí zistia, aké poučenie o vytrvalosti môžu nájsť v Biblii a dokonca i v prírode a verejná prednáška, ktorá odznie v nedeľu dopoludnia bude zameraná na tému: Nikdy nestraťme nádej!

Témy zjazdových programov bývajú vždy založené na Biblii a svedkovia sa prostredníctvom zaujímavých prejavov, sympózií a predvedení učia ako konať Božiu vôľu. Vypočujú si osobné skúsenosti tých, ktorí úspešne zápasia s problémami, aké kresťania stretávajú v týchto náročných časoch. Na regionálnych zjazdoch občas bývajú aj drámy v dobových kostýmoch, vďaka ktorým ľuďom pred očami ožívajú biblické príbehy a vystupuje do popredia praktické poučenie, z ktorého môžu čerpať. Okrem toho sa na každom zjazde koná krst tých, ktorí chcú dať verejne najavo svoju oddanosť Bohu. Krstí sa v bazénoch naplnených vodou, ktoré by ani na Zimnom štadióne Ondreja Nepelu nemali chýbať.

(ars)

 

Páčil sa vám článok?