Policajti ukončili jazdu kamionistu odobratím EČV, nebezpečne prevážal drevo

27.11.2021
drevo

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Bratislavskí dopravní policajti zastavili na diaľnici D1 v priebehu tohto týždňa kamión, ktorý prepravoval drevo. Problémom bol nedostatočne upevnený náklad na kamióne, preto mu bolo na mieste odobraté EČV auta. Polícia bola za tento čin odmenená aj ďakovným listom svedka udalosti. Informovali o tom bratislavskí krajskí policajti na sociálnej sieti.

Bratislavskí dopravní policajti zastavili na diaľnici D1 v priebehu tohto týždňa nákladné motorové vozidlo prepravujúce drevo. "Nakoľko náklad bol upevnený pomerne nebezpečným spôsobom, vodiča tohto vozidla čakala po zastavení konfrontácia s dopravnými policajtmi a následne aj sankcia v podobe odobraných tabuliek s EČV," priblížila polícia.

Policajti tiež dodali, že s ďakovným listom sa na nich v tejto súvislosti obrátil aj občan, ktorý bol priamym svedkom tejto udalosti.  „Vážený pán policajný prezident, včera predpoludním na diaľnici D1 smerom z Bratislavy, viezol vodič nákladného auta drevo, ktoré bolo nedostatočne upevnené, nikdy v živote som niečo také nevidel, našťastie príslušníci bratislavskej diaľničnej polície ho odstavili na odpočívadle Čataj a tam ukončili jeho jazdu odobratím ŠPZ," znel text ďakovného listu s tým, že občan im poďakoval osobne.

Pán, ktorý bol svedkom tejto kurióznej udalosti, v liste upozornil, k akej nehode mohlo dôjsť pri páde dreva pod auto pri rýchlosti 130 km/h a viac, preto to považuje ha hrdinský čin. Zdôraznil, že preto netreba prácu polície preto len kritizovať. "Keby taký kus dreva vypadol pod moje auto, tak policajná ochrana mojej osoby, by už bola zbytočná," dodal na záver svedok v liste.

(nc)

Páčil sa vám článok?