Konečne ho dolapili: Cestný pirát uháňal po nábreží rýchlosťou 108 km/h

18.9.2021
vodič na abarthe

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Vodiča, na ktorého bola polícia už viackrát upozornená pre jeho rýchle jazdy a porušovanie dopravných predpisov, zastavila na Nábreží Armádneho generála Ludvika Svobodu v Bratislave. Za porušenie maximálnej dovolenej rýchlosti dostal pokutu 400 eur. Informovala o tom bratislavská polícia na sociálnej sieti.

Polícia priblížila, že formou súkromných správ a emailov boli upozornení na fanúšika rýchlych áut, ktorý je známy aj z virtuálneho priestoru svojimi videami, zachytávajúcimi v mnohých prípadoch aj nedodržiavanie maximálnej dovolenej rýchlosti v cestnej premávke.

Jednu z jeho posledných „spanilých“ jázd mu prekazili bratislavskí dopravní policajti. Ich pozornosti neunikla jeho jazda vozidlom zn. Fiat Abarth po Nábreží Armádneho generála Ludvika Svobodu v Bratislave. V úseku kde je dovolená maximálna rýchlosť 50 km/h, sa ručička na tachometri vyšplhala až na 108 km/h. Hliadka toto vozidlo zákonným spôsobom zastavila a vodiča podrobila kontrole.

"Vodičovi policajti opäť pripomenuli niektoré ustanovenia zákona o cestnej premávke – najmä tie, ktoré sa týkajú dodržiavania maximálnej povolenej rýchlosti v obci, a uložili mu blokovú pokutu vo výške 400 eur, ktorú vodič na mieste zaplatil," spresnila bratislavská polícia.

Aj v tejto súvislosti polícia chce apelovať na všetkých účastníkov cestnej premávky, aby dodržiavali ustanovenia zákona o cestnej premávke, neohrozovali ostatných účastníkov.

(nc)

Páčil sa vám článok?