VIDEO Nepoznáte túto ženu? Poškodená zostala po krádeži bez dôchodku

1.8.2021
Žena polícia

Zdroj: Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

V jednom z obchodných centier na Vajnorskej ulici, neznáma žena odchudzila ruksak s finančnou hotovosťou. Polícia o tom informovala na sociálnej sieti.

V súvislosti s vyšetrovaním trestného činu krádeže sa policajti Okresného riaditeľstva PZ Bratislava III obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení ženy na fotografiách. Žena, po ktorej totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohla prispieť k objasneniu majetkovej trestnej činnosti.

"Podľa doposiaľ zistených informácii mal neznámy páchateľ odcudziť bez použitia násilia dňa 24.06.2021 v čase 08:45 h v jednom z obchodných centier na Vajnorskej ulici, a to z predajne potravín, ruksak, v ktorou sa nachádzala finančná suma vo výške 447,- eur," spresnila polícia na Facebooku s tým, že táto suma bola poškodenej vyplatená v podobe dôchodku.

Polícia vyzýva, že akékoľvek informácie, ktoré by pomohli polícii stotožniť ženu, môžu občania nahlásiť na bezplatnom čísle polície 158. Prípadne môžu prísť osobne na ktorékoľvek policajné oddelenie alebo napísať polícii na sociálnej sieti Polícia SR – Bratislavský kraj.

(TASR)

Páčil sa vám článok?