Nepoznáte tohto muža? Chvíľka nepozornosti a žena prišla o celú kabelku!

18.6.2021
muž

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu krádeže kabelky na Nevädzovej ulici v Ružinove. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti.

V súvislosti s vyšetrovaním úmyselného zločinu krádeže sa policajti Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave II obracajú na verejnosť so žiadosťou o pomoc pri stotožnení muža na fotografiách. Muž, po ktorého totožnosti policajti pátrajú, by svojimi informáciami mohol prispieť k objasneniu krádeže na Nevädzovej ulici v Bratislave.

Polícia informovala, že ku krádeži došlo dňa 31.05.2021 v čase od 18:00 h – 18:10 h v Ružinove. V uvedenom čase mala poškodená zanechať svoju dámsku kabelku bez dozoru vo vstupnej hale v jednej z budov v Ružinove. "Jej opustená kabelka mala obsahovať viacero osobných vecí, ako napríklad mobilný telefón zn. Apple iPhone 8, mobilný telefón zn. Samsung Galaxy S II mini, mobilný telefón Samsung Galaxy A1, peňaženku s ďalšími kreditnými a debetnými platobnými kartami, vodičský preukaz a ďalšie osobné dokumenty," priblížili bratislavskí policajti s tým, že poškodenej touto krádežou vznikla celková škoda 2000,- eur.

Zdroj: Facebook Polícia SR_Bratislavský kraj

Polícia žiada verejnosť o pomoc, akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli stotožniť muža na fotografiách, oznámte na bezplatnom čísle polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

(nc)

Páčil sa vám článok?