Ako v horore: Aleksander sa pokúsil spiaceho muža utĺcť tĺčikom na mäso

11.5.2021
0

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Páčil sa vám článok?

Opil sa pri oslave narodenín a následne zaútočil na spiaceho mladíka. Pokúšal sa ho ubiť na smrť tĺčikom na mäso a takmer sa mu to podarilo. Aleksander (37) zo Srbska môže stráviť za zločin vraždy v štádiu pokusu za mrežami až 20 rokov.

"Podľa výsledkov doterajšieho vyšetrovania mal obvinený, spolu s ďalšími osobami v sobotu (08.05.2021) vo večerných hodinách oslavovať narodeniny a popíjať alkohol na námestí v meste Senec. Neskôr v priebehu noci, v priestoroch opustenej budovy v areáli bývalých ovocných skladov v katastrálnom území mesta Senec, pristúpil Aleksandar k posteli kde spal poškodený 20-ročný muž. Ozbrojený tĺčikom na mäso ho začal opakovane udierať do oblasti hlavy," informoval nás bratislavský policajný hovorca Mical Szeiff.

Údermi, ktoré mu mieril na spánky a čelo, mu spôsobil viaceré zranenia. "Poškodený muž spolu s ďalšou osobou, ktorá sa v čase napadnutia nachádzala v tejto miestnosti, vyhľadali pomoc a privolali na miesto záchranku ako aj policajtov. Tí agresívneho muža obmedzili na osobnej slobode. Zranený muž bol privolanou záchrankou prevezený k ošetreniu do jednej z nemocníc," priblížil  Szeiff.

Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj

Miesto útoku.

Policajti Aleksandrovi na mieste namerali v dychu  2,06 promile alkoholu. "Muž bol obmedzený na osobnej slobode a eskortovaný na príslušné policajné oddelenie. Vecou sa začali bezprostredne po skutku zaoberať policajti Okresného riaditeľstva PZ v Senci, avšak z hľadiska vecnej a miestnej príslušnosti bola vec následne odstúpená k ďalšej realizácii Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave. Po vykonaní potrebných úkonov bol muž umiestnený v cele policajného zaistenia. Vyšetrovateľom Bratislavskej krajskej kriminálky bol zároveň v tejto súvislosti spracovaný podnet na väzobné stíhanie obvineného muža," dodal hovorca.

(ms)

Páčil sa vám článok?