Deň otvorených dverí v Medzinárodnej francúzskej škole

22.1.2016
0
Páčil sa vám článok?

(PR) Po minuloročnom veľkom záujme rodičov aj detí pripravila Súkromná francúzsko-slovenská škola v Bratislave opäť Deň otvorených dverí a pozýva všetkých záujemcov do svojich priestorov v sobotu 6. februára od 9.00 do 12.00 hod.

Súkromná francúzsko-slovenská škola v Bratislave patrí do siete školských zariadení pod správou Agentúry pre výučbu vo francúzskom jazyku v zahraničí. Do tejto siete patrí 494 škôl v 135 krajinách a navštevuje ich viac ako 330 000 žiakov všetkých národností.

Škola je akreditovaná MŠ SR od 1. septembra 2014. Špeciálne opatrenia, ako napr. prísne vyučovanie slovenského jazyka a slovenských reálií, umožňujú našim žiakom prechod medzi oboma školskými systémami ako i prípravu na záverečné skúšky v oboch systémoch.

Zdroj:

Naša jazyková politika, náš kultúrny záber, naše nároky a naše úsilie dosahovať vynikajúce výsledky dokonale ilustrujú politiku našej školy. Deťom zvereným do našej starostlivosti odovzdávame tieto tromfy: dokonalá znalosť francúzskeho jazyka, znalosť viacerých ďalších jazykov (vrátane slovenčiny a angličtiny).

Súkromná francúzsko-slovenská škola v Bratislave má viac ako 200 žiakov od 2 rokov. Počas prehliadky so sprievodcom si pozriete priestory školy, stretnete sa s našimi pedagógmi a predstavíme Vám náš spôsob výučby.

Radi Vám odpovieme na Vaše otázky.

V prípade záujmu možnosť zapísať dieťa do MŠ alebo ZŠ.

Tešíme sa na Vašu návštevu.

Nájdete nás na:

Marie Curie Sklodowskej 1, Bratislava - Petržalka (vedľa klziska)

Telefón: 0905 944 664

E-mail: secretariat.efba@gmail.com

www.ecolefrancaise.sk

 

Páčil sa vám článok?