Trolejbusy dnes nechodili a poslanci museli ísť do parlamentu pešo!

30.11.2016
0
Trolejbusy dnes nechodili a poslanci museli ísť do parlamentu pešo! - Trolejbusy
Páčil sa vám článok?

Nečakaná porucha trolejového vedenia dnes predpoludním znemožnila trolejbusom premávať z Hodžovho námestia smerom na Palisády a ľudia sa nemali ako dostať na Bratislavský hrad či k budove Národnej rady. A nakoľko bola naplánovaná v parlamente schôdza, tak napríklad poslanec Ondrej Dostál musel ísť do práce pešo.

„Parlamentná demokracia dnes čelí viacerým hrozbám. Jednou z nich je porucha trolejového vedenia, ktorá narúša právo na rovný prístup motorizovaných a nemotorizovaných poslancov k voleným funkciám,“ napísal dnes na sociálnu sieť poslanec Ondrej Dostál, ktorý bol prihlásený do rozpravy hneď k prvému bodu programu.

„Keby som ráno výnimočne nevyrazil s časovou rezervou, tak asi ani nestihnem vytočiť Pellegriniho. Evidentne to bolo sprisahanie, ale inak rýchla chôdza v obleku je to najzdravšie," dodal s humorom sebe vlastným Dostál, ktorý sa do parlamentu napokon včas dostal. Jeho ranný výstup na hradný vŕšok nezostal bez vtipných komentárov jeho známych. Jeden z nich mu napísal: „Zrejme išlo o nejaký radikálny protest trolejbusov proti vedeniu, ale aspoň si konečne mohol viesť parlamentnú chôdzu."

(ars, foto: fb)  

Páčil sa vám článok?