Cesta medzi Vinosadmi a Modrou opäť prejazdná

30.11.2016
0
Cesta medzi vinosadmi a modrou bude opäť prejazdná - modra vinosady
Páčil sa vám článok?

Práce na výrube a orezoch stromov cestného stromoradia medzi obcou Vinosady a mestom Modra budú ukončené dnes, teda 30. novembra 2016. Týmto dňom sa o 15.00 hodine skončí aj uzávierka cesty II/502.

Cesta II/502 medzi obcou Vinosady a mestom Modra bola uzavretá od 10. novembra 2016. Dnes sa táto uzávierka cesty končí a od dnes po 15.00 hodine budú postupne odstránené dopravné značky súvisiace s uzáverou. Cesta II/502 bude v uvedenom úseku od 1. decembra 2016 otvorená a plne prejazdná.

Súčasne prebiehajú práce na šiestich úsekoch cestnej komunikácie Pezinská Baba, ktoré realizuje správca komunikácie Regionálne cesty Bratislava. Predpokladané odovzdanie prvých troch úsekov do užívania je naplánované na december 2016. Práce na ostatných úsekoch budú pokračovať v závislosti od vývoja počasia. Termín ukončenia sa predpokladá do mája 2017.

„Cesty a ich opravy ostávajú prioritou Bratislavského samosprávneho kraja. Pri všetkých rekonštrukciách robíme maximum, preto, aby sa obmedzenia dotkli života obyvateľov čo najmenej,“ povedal Pavol Frešo, predseda Bratislavského samosprávneho kraja.

(ts, ms: Foto: googlemaps)

Páčil sa vám článok?