Zaočkovaná Cibulková si už po prednostnej vakcíne užíva na exotickom ostrove Maldivy

27.2.2021
0
Dominika Cibulková

Zdroj: Instagram/ Dominika Cibulková

Páčil sa vám článok?

Ani nie po dvoch mesiacoch od kauzy zaočkovania už stihla bývalá tenistka Dominika Cibulková aj s rodinou vycestovať na dovolenku na exotický ostrov Maldivy.

Po informácii, ktorá prenikla na verejnosť v januári tohto roka, že bývalá tenistka bola spolu s manželom prednostne zaočkovaná, sa Slováci právom začali rozhorčovať a Dominike adresovali výzvy, aby išla pomáhať do prvej línie zdravotníkov, keďže bola zaočkovaná neprávom. Cibulková sa následne verejnosti ospravedlnila a prihlásila sa ísť si chybu "odpracovať" ako dobrovoľníčka do nemocnice. Tam sa však dlho neohriala. Celkovo odpracovala ako administratívna výpomoc iba jednorazovo 4 hodiny a nejaký čas venovala aj médiám.

Bývalá tenistka teraz na Instagrame publikuje fotky z ostrova, kam išli podľa jej slov osláviť desaťročné výročie vzťahu s manželom, pravdepodobne to bude ich obľúbená lokalita, keďže ju navštívili už celkovo ôsmykrát. Pri jednej z fotografií napísala: Mám rada ľudí, ktorí nepotrebujú, aby ich mali všetci radi. Tým chcela pravdepodobne demonštrovať, že jej veľmi neprekáža, čo si o jej počíňaní aj v súvislosti s dovolenkou myslia iní ľudia.

Aktuálne sú už obaja chránení vakcínou, ktorú dostali prednostne, na rozdiel od ľudí, ktorí na svoje očkovanie ešte stále čakajú. Zdravotníci, ktorých predbehli, na vylihovanie na pláži momentálne veľmi čas nemajú. Navyše, vycestovali v čase, keď sa kvôli zlej nepriaznivej situácii a prítomnosti mutácií neodporúča cestovať do zahraničia na dovolenky.

(nc)

Páčil sa vám článok?