Čo takto dať si Mekáč! McDonald´s v Einparku si zamilujete na prvý pohľad

28.5.2020

Zdroj: McDonald's

Páčil sa vám článok?

Koncom mája, ešte počas vládnych opatrení a s uzavretým interiérom, otvorila pod svojimi zlatými oblúkmi svoje okienka nová a v poradí tretia reštaurácia McDonald´s na petržalskej strane Dunaja oproti Inchebe.

V celkovom poradí tak pribudla 34. prevádzka na Slovensku, ktorá sa pýši nielen svojim netypickým umiestnením v priestoroch nového administratívneho centra EINPARK Offices, ale tiež svojim unikátnym interiérovým dizajnom. Reštaurácie McDonald's na Slovensku sú už opäť úplne otvorené pre svojich zákazníkov, avšak v rámci všetkých sprísnených hygienických a bezpečnostných opatrení.

„Tak ako sme už avizovali minulý rok, aj tento rok pokračujeme v otváraní nových reštaurácií na Slovensku. Jednou z nich je reštaurácia v Einparku, do ktorej pozývame našich zákazníkov vychutnať si nielen jedlo, ale aj atraktívny a moderný interiér novej prevádzky. Veríme, že si ju v tejto časti mesta obľúbia nielen Petržalčania,“ hovorí Richard Boháč, Developer Manager pre McDonald's Slovensko. EINPARK Offices je novou administratívnou budovou v Petržalke s prívlastkom najzelenšej kancelárskej budovy na Slovensku. „Výber a umiestnenie tejto reštaurácie sú jedinečné v tom, že sa nielenže sama nachádza v priestoroch tejto najzelenšej administratívnej budovy na Slovensku, ale tiež tu najnovšie sídli aj naša slovenská centrála. Aj týmto deklarujeme hodnoty,  na ktorých si naša spoločnosť dlhodobo zakladá. Pokračujeme v našej  ceste budovania nových reštaurácií, zlepšovania pracovného prostredia, inovácií, udržateľnosti v prospech zákazníkov, i životného prostredia,“ dopĺňa  R. Boháč.

Dizajnový interiér v štýle dreva a kameňa

Samotná reštaurácia sa nachádza na prízemí budovy na ploche viac ako 460 štvorcových metrov s kapacitou 141 miest na sedenie. Prevádzka zamestnáva v plnom stave takmer 70 ľudí. V atraktívnom interiéri sa nielen pre detských návštevníkov nachádza digitálna hra „Magic Table“ a celkové dizajnové stvárnenie v štýle dreva a kameňa určite poteší oči zákazníkov. V interiéri nechýba ani obľúbená kaviarenská časť McCafé a motoristi ocenia rýchlu obsluhu prostredníctvom McDrive. Pre návštevu reštaurácie môžu návštevníci využiť aj 45 minút parkovania zdarma vo vnútri bloku alebo v podzemnej garáži objektu.

 

Reštaurácie novej generácie pribúdajú

McDonald's reštaurácia v Einparku je reštauráciou novej generácie. Čo to znamená? Ten, kto to už ako zákazník pozná, vie, že v interiéri takejto reštaurácie sú viditeľne umiestnené samoobslužné kiosky, cez ktoré si môže vždy upravovať konkrétne produkty na základe svojich chuťových preferencií, a po objednaní si môže v kľude sadnúť a počkať na svoje jedlo prinesené priamo k stolu. Táto reštaurácia poskytuje aj asistenciu Manažéra starostlivosti o hosťa, ktorého rola priniesla kvôli striktnejším hygienickým opatreniam aj nové povinnosti. „Všetky naše reštaurácie McDonald's sa stávajú reštauráciami novej generácie nielen kvôli zavádzaniu inovácií v prospech zákazníka, ale aj kvôli ekologickému aspektu. Týmto spôsobom nielen zlepšujeme zákaznícku skúsenosť, ale prevádzkujeme reštaurácie šetrnejšie voči životnému prostrediu,“ dopĺňa Lucia Poláčeková, PR Supervízor pre McDonald's na Slovensku.

Ekologický prístup a dôraz na triedenie odpadu

Táto reštaurácia je v mnohých aspektoch ekologickejšia, a to nielen z dôvodu prevádzky  umiestnenej v nízko-emisnej budove, ale tiež v rámci vlastnej kuchyne, kde sa využívajú iba fritézy typu LOV (low oil volume) s nižšou energetickou náročnosťou a s ušetrením až 40% oleja. Fritézy sú tiež vybavené automatickou filtráciou, ktorá nielen šetrí suroviny, ale zabezpečuje aj lepšiu kvalitu jedla. Grily majú taktiež menšiu spotrebu energie, hoci sú 3-platňové. Na chladenie a mrazenie používa McDonald's výhradne ekologické chladivá a osvetľovanie zabezpečujú LED technológie. Nie je novinkou, že  v reštauráciách McDonald's sa použitý olej z fritéz posiela na ďalšie spracovanie a energetické využitie. Spoločnosť je lídrom v reštauračnom segmente v rámci poctivého triedenia odpadu priamo v priestoroch reštaurácie za plnej prevádzky, čo majú na starosti zamestnanci za účelom maximálnej recyklácie. Triedenie a separáciu odpadu o zákazníkoch zabezpečuje spoločnosť McDonald's na Slovensku už od roku 2003.

Sprísnené hygienické opatrenia v každej reštaurácii!

Spoločnosť McDonald's už od začiatku šírenia vírusu COVID-19 zaviedla vo svojich reštauráciách celý rad sprísnených hygienických opatrení, ktoré sú teraz vo všetkých reštauráciách McDonald's normou pre prípravu jedál a jeho výdaj:

  • Všetci zamestnanci nosia rúška.
  • Pri práci v kuchyni používajú jednorazové rukavice.
  • Zvýšená frekvencia pravidelného umývania a dezinfekcie rúk sú samozrejmosťou.
  • Displeje, pokladne, či tlačidlá sa čistia a dezinfikujú pravidelne vo zvýšenej miere vrátane všetkého, čoho sa dotýkajú.
  • Kuriérom McDelivery sa odovzdáva jedlo bezkontaktne.
  • Preferujú sa bezkontaktné platby. Pre zvýšenie osobnej ochrany môže pokladník preberať hotovosť v rukaviciach.
  • Pri pokladniciach pribudli ochranné plexisklá.

(PR článok)
Páčil sa vám článok?